В събота на сцената ще бъде младата и талантлива Симона Морска

...
В събота на сцената ще бъде младата и талантлива Симона Морска
Коментари Харесай

DOCK 5 Night Club отново е епицентър на нощния живот по Южното Черноморие

В събота на сцената ще бъде младата и надарена Симона

Морска гара към този момент е позната дестинация за феновете на дългите нищи и горещите купони. И това лято местоположението е измежду наложителните в празненство календара на локалните и гостите на града. И има защо… На сцената на DOCK 5 Night Club този четвъртък (06 юли) ще бъде обичаната ни попфолк изпълнителка Преслава. С нейната харизма и театрално наличие, тя ще превзема сърцата ни.

В петък (07 юли) ви чака цветно, щуро и доста бясно празненство, приготвили сме ви една извънредно занимателна стратегия, една вечер за феновете на свободния дух и танците до зори. Неповторимите DOCK 5 Dance Crew ще ни заредят с усмивки, страхотната Таня Иванова ще ни завладее с гласа си, а Луиза Душкова още веднъж ще спре дъха ни с въздушна акробатика.

В събота (08 юли) на сцената ще бъде младата и надарена Симона. Бъдете подготвени за страхотна вечер изпълнена страст и танци.

И ще завършат уикенда с един извънреден реализатор, който съчетава гений и сила. В неделя (09 юли) на сцената ще бъде DJ Teddy Georgo. Очаква ни вълнуващо ретро празненство с обичаните ни шлагери. “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР